PATALPŲ DEZINFEKAVIMAS IR KVAPŲ ŠALINIMAS OZONU

Gerbiami mūsų klientai, pradedame teikti nauja paslaugą:
GYVENAMŲJŲ PATALPŲ IR BIURŲ
Ekologiškas oro gryninimas, dezinfekavimas bei kvapų šalinimas ozonu.

Įpač aktualu turintiems alergiją, sergantiems peršalimo ligomis, esant silpnai imuninei sistemai ligos atveju.

Taip pat užsiimantiems būsto trumpalaikę nuoma.

Paslauga teikiame tik Klaipėdos, Kretingos rajonuose ir Palangos mieste.

+370 616 97957

+370 689 14830

50,00 € (su PVM)
KAMBARIŲ skaičius

  • 4 kambariai
  • 3 kambariai
Nuoroda:
Pridėti palyginimui0
Aprašymas

Bakterijų ir virusų sąrašas, kurias naikina ozonas

VIRUSAI

Adenovirusas (7a tipas)
Bakteriofagas (E.coli)
Coxackie A9, B3 ir B5
Cryptosporidium
Echovirus 1, 5, 12 ir 29
Encefalomiokarditas
A hepatitas
ŽIV
GD V11 virusas
Infekcinis hepatitas
Gripas
Legionella pneumophila
Polio virusas 1 ir
Poliomyelitus
Tabako mozaika
vezikulinis stomatitas

BAKTERIJOS

Achromobacter butyri NCI-9404
Aeromonas harveyi NC-2
Aeromonas salmonicida NC-1102
Bacillus anthracis
Bacillus cereus
B. coagulans
Bacillus globigii
Bacillus licheniformis
Bacillus megatherium sp.
Bacilis paratyphosus
B. prodigiosus
Bacillus subtilis
B. stearothermophilus
Clostridium botulinum
C. sporogenes
Clostridium tetoni
Cryptosporidium
Coliphage
Corynebacterium diphthriae
Eberthella typhosa
Endamoeba histolica
Escherichia coli
Escherichia coli
Flavorbacterium SP A-3
Leptospira canicola
Listeria
Micrococcus Candidus
Micrococcus caseolyticus KM-15
Micrococcus spharaeroides
Mycobacterium leprae
Mycobacterium tuberculosis
Neisseria catarrhalis
Phytomonas tumefaciens
Proteus vulgaris
Pseudomonas aeruginosa
Pseudomonas
fluorscens (bioflims)
Pseudomonas putida
Salmonella choleraesuis
Salmonella enteritidis
Salmonella typhimurium
Salmonella typhosa
Salmonella paratyphi
Sarcina lutea
Seratia marcescens
Shigella dysenteriae
Shigella flexnaria
Shigella paradysenteriae
Spirllum rubrum
Staphylococcus albus
Staphylococcus aureus
Streptococcus 'C'
Streptococcus faecalis
Streptococcus hemolyticus
Streptococcus lactis
Streptococcus salivarius
Streptococcus viridans
Torula rubra
Vibrio alginolyticus & angwillarum
Vibrio clolarae
Vibrio comma
Virrio ichthyodermis NC-407
V. parahaemolyt

MIKROSKOPINIŲ GRYBŲ SPOROS

Aspergillus candidus
Aspergillus flavus (yellowish-green)
Aspergillus glaucus (bluish-green)
Aspergillus niger (black)
Aspergillus terreus, saitoi & oryzac
Botrytis allii
Colletotrichum lagenarium
Fusarium oxysporum
Grotrichum
Mucor recomosus A & B (white-gray)
Mucor piriformis
Oospora lactis (white)
Penicillium cyclopium
P. chrysogenum & citrinum
Penicillium digitatum (olive)
Penicillium glaucum
Penicillium expansum (olive)
Penicillium egyptiacum
Penicillium roqueforti (green)
Rhizopus nigricans (black)
Rhizopus stolonifer

PIRMUONYS

Paramecium
Nematode eggs
Chlorella vulgaris (Algae)
All Pathogenic and Non-pathogenic forms of Protozoa

MIKROSKOPINIAI GRYBAI

Alternaria solani
Botrytis cinerea
Fusarium oxysporum
Monilinia fruiticola
Monilinia laxa
Pythium ultimum
Phytophthora erythroseptica
Phytophthora parasitica
Rhizoctonia solani
Rhizopus stolonifera
Sclerotium rolfsii
Sclerotinia sclerotiorum

MIELĖS

Baker's yeast
Candida albicans-all forms
Common yeast cake
saccharomyces cerevisiae
saccharomyces ellipsoideus
saccharomyces sp.

CISTOS

Cryptosporidium parvum
Giardia lamblia
Giardia muris

DUMBLIAI

Thamnidium

Chlorella vulgaris 

Trichoderma viride

Verticillium albo-atrum

Verticillium dahliae

Ozonas yra dujos. Ir jos sudarytos tik iš vieno elemento – deguonies. Ozoną galima įsivaizduoti kaip įprastą O2 molekulę su labai nervingu, aktyviu, reaktyviu, sudirgusiu, energingu ir gyvybingu O1 atomu. Jis aktyvus ir reaktyvus.

Ozonas yra galinga antimikrobinė medžiaga, dujinės ir vandeninės būsenos tinkama taikyti maisto pramonėje. Molekulinis ozonas ar jo skilimo produktai greitai nukenksmina mikroorganizmus, reaguodami su tarpląsteliniais fermentais, branduoline medžiaga ir jų ląstelės apvalkalo komponentais, sporų apvalkalais ar virusų kapsidėmis. Taikomas maisto pramonėje ozonas generuojamas vietoje ir greitai suskyla, nepalikdamas jokių likučių. Ozonas tinka nukenksminti produktams, įrangai, su maistu besiliečiantiems paviršiams ir apdorojimo aplinkai.

Iš fizikos kurso žinome, kad ozono sluoksnis, esantis 14-20 km aukštyje, saugo mūsų planetą nuo kenksmingų Saulės spindulių. Didelis pavojus iškyla gyvybei, kai tas sluoksnis sumažėja, o dar didesnis – kai jame atsiranda vadinamos “skylės”.
Perkūnijos metu dalis ozono patenka į atmosferą, nusileidžia žemyn ir staiga oras prisipildo “dangiško kvapo”. Ozonas graikų kalba ir reiškia “kvepiantis”. Po perkūnijos jaučiasi gaivumas ir švara. Tas labai nedidelis ozono kiekis išvalo orą ir tampa lengva kvėpuoti. Mieste tas malonumas trumpas, arba net nesijaučia dėl oro užterštumo. Smogo dvokas “užmuša” ozono kvapą. Tik kaime ozonas jaučiamas stipriau ir jis kvepia švelniu nuvytusių rožių aromatu. Tas kvapas patinka visiems be išimties. Sakoma, kad nuo jo atsigauna širdis. Kodėl? Todėl, kad skildamas ozonas O3 išskiria deguonį būtiną visoms gyvoms būtybėms. Deguonies ypač trūksta miesto žmogui. Mes skundžiamės sveikata, nes mūsų ląstelės badauja – joms trūksta deguonies.
Ozonas plačiai naudojamas kaip stiprus dezinfektantas vandens apdorojimui, maisto gamybai ir saugojimui ir įvairiai kitaip panaudojamas aplinkoje. Kaip oksidantas ozonas gali būti pritaikytas maisto pramonėje dėl savo pranašumų prieš tradicinius maisto išsaugojimo būdus. Ozonas dujiniu arba skystu pavidalu dažnai naudojamas perdirbant vaisius ir daržoves patogeninių ir gadinančių mikroorganizmų inaktyvacijai. Be plataus spektro mikrobų inaktyvavimo, ozonas gali būti naudojamas sandėlių kenkėjų naikinimui ir mikotoksinų skaidymui. Vienas iš ozono privalumų – savaiminis perteklinio ozono skilimas į deguonį, dėl kurio maiste nelieka jokių likučių. Nustatytas jo veiksmingumas prieš įvairius mikroorganizmus – bakterijas, grybus, virusus, pirmuonis bei bakterijų ir grybų sporas. Šie privalumai daro ozoną patrauklų maisto pramonei, todėl pripažintas saugiu (Generally Recognized as Safe (GRAS) naudoti maisto apdorojimui .

Ozono poveikis virusams ir bakterijoms

Ozonas – suskaido mikroorganizmų ląstelių sieneles (bakterijų, virusų, grybelių, pelėsių), o vabzdžiams ir graužikams paralyžiuoja kvėpavimo sistemą. Kadangi augalų ląstelės yra didesnės negu mikroorganizmų, turi daugiasluoksnę sienelių struktūrą ir yra prisitaikiusios prie trumpalaikio ir mažos koncentracijos ozono veikimo, nuo apdorojimo jos nenukenčia.
Panaudojus ozoną, nelieka toksinių medžiagų likučių.

Produkto Aprašymas
Kodėl CoolEnergy.LT
Atsiliepimai
Nėra komentarų
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Su TECE Logo galite atlikti vamzdynų montavimus patys. Jums nebus reikalinga turėti jokių presavimo įrankių. Suklydus lengva išardyti ir vėl sujungti. TECE logo jungtis galite naudoti gipso kartono tarpsienyje, jų...

    Meniu

    Dalintis

    BAR kodas

    Nustatymai